dimarts, 26 de febrer del 2019

QUARTA JORNADA D'SPIRIBOL AL FONT FREDA

Avui hem gaudit de la quarta jornada d'Spiribol a la nostra escola. Un any més ha vingut el Chus per compartir amb nosaltres noves propostes i dinàmiques esbojarrades.
De bon matí els nens i nenes de segon han estat jugant amb els companys de cinquè A. Tot i que al principi estaven una mica adormits...quan han agafat el ritme ja no els ha parat ningú. Gran inici de dia!
La segona sessió ha estat d'iniciació amb els petitons de primer. Ràpidament han aconseguit picar la pilota i aconseguir evitar els atacs del contrari. Entre riures i "picades de mosquit" han gaudit fins a l'últim segon (el timbre ens ha enganxat jugant jeje...). Una iniciació genial!
Després del pati, tercer i cinquè B han pogut jugar plegats. L'experiència acumulada al llarg dels anys ha permès fer canvis de camp, introduir el toc amb pala i barrejar els dos cursos sense problemes. Moltes felicitats!
La tarda ens reservava una dinàmica gamificada ambientada en la volta al món. Els camps d'spiribol s'han convertit en països (amb la seva bandera indentificativa). Amb la nostra targeta de viatge preparada, calia visitar tots els països i demostrar prou coneixement de l'idioma per aconseguir el gomets. Abans d'entrar s'ha de saludar i en cabar saber agraïr. Sembla fàcil però...com es deu saludar a Hawaï? I al Vietnam? Sabeu dir gràcies en francès? I en italià?

Felicito a tots els participants; ha estat una jornada perfecta gràcies a la vostra implicació, il·lusió i respecte. I un cop més agraeixo al Chus la seva feina, feta amb passió i sempre des del cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada